Arrangementer

Hauken – hver søndag (vår og høst)
Hver søndag fra tidlig vår til seint på høsten har THIL åpen hytte mellom kl 12:00 – 15:00.

Da er alle velkommen innom til å kjøpe nystekte vafler og nytraktet kaffe.

Vivil-lekene – mai

Vivillekene er et allidrettsstevne på Nadderud Stadion i Bærum. Her kan man delta på friidrett, svømming og lagspill. THIL deltar årlig med utøvere på stevnet.

Du kan lese mer om Vivil-lekene her
.

Sankhansaften – juni

Feires sammen med Norges Handikapforbund Trondheim på Hauken hvert år.

Høstdag ved Haukvannet – september

Høstdagen er en idretts- og friluftsaktivitetsdag for alle med eller uten funksjonsnedsettelse, arrangeres årlig den første søndagen i september. Vi går løypa rundt vannet – en asfaltert turveg på ca. 2.3 km som er ypperlig for barnevogner og rullestolbrukere. På runden kan du ta del i mange ulike aktiviteter. 

Åpning, start og mål er ved Hauken-hytta. 

Arrangører: Trondheimsregionens Friluftsrød, Sør-Trøndelag Idrettskrets, Trondheim Bydrift, Idrett, park og skog og Forum for Natur og Friluftsliv i Sør-Trøndelag i samarbeid med Trondheim Jeger og Fiskeforening, Trondheim Omland Jakt og Fiskeadministrasjon, Skogselskapet i Trøndelag og Statskog,
Trondheim Handicapidrettslag m.fl.

Høstdagen har egen facebookside – se mer informasjon der.

Medlemstur – september

Vi leier buss som har rullestolheis og handikaptoalett og drar på tur. 

I 2016 var vi på weekendtur til Røros. Der ble det shopping, byvandring og bading i hotellbassenget. Medlemmene betaler en liten egenandel for turen.

Julemøte – november

Årlig begivenhet i Trygghuset på Lade i slutten av november. «Katta i sekken», Åresalg og utlodning av mange flotte premier. Salg av kaffe og kaker.